Summa sidvisningar

onsdag 28 augusti 2013



 Secret of Love

Om Secret of Love - Astarleynd

Secret of Love har tagit Sverige med storm. Den helt naturliga orgasmkrämen har fått fantastiska omdömen från både media och sexualexperter. Secret of Love har testats i både Aftonbladet och Expressen samt korats till testvinnare med högsta möjliga betyg.

Secret of love är 100% naturligt och innehåller inte några skadliga kemiska ingredienser. Orgasmkrämen har afrodisiaka effekter och tar din sensuella upphetsning till en ny dimension. Secret of Love kan också användas som behandling mot vaginal torrhet. Orgasmkrämen har nämligen en läkande och vårdande effekt på torra och irriterande slemhinnor.

Använd gelen på könsorganen, klitoris och läpparna. Njut av spänningen och den upphetsande känsla som erhålls av örterna och de eteriska oljorna. Gelén stimulerar blodflödet längs med de erogena zonerna och har en positiv effekt på orgasmen. Resultatet blir att orgasmen uppnås lättare, samtidigt som den blir betydligt mer intensiv och starkare. Aftonbladet sammanfattar effekten bra när de skriver: "Kanon! Multipla orgasmer, here I come!"

Secret of Love kan användas både vid samlag och vid oralsex, eftersom det inte är farligt att få den i munnen.

Secret of Love kan användas tillsammans med kondom.

OBS - Secret of Love bör ej användas vid graviditet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar